open
close

Altijd op tijd met Uptime.,Altijd op tijd onderweg.,Altijd op tijd bij de klant.,Altijd op tijd op de brug.

Altijd op tijd met Mercedes-Benz Up

De chauffeur.

Als chauffeur zijn er weinig dingen zó vervelend als stilstand.

lees meer >>

Altijd op tijd met Mercedes-Benz Up

De ondernemer.

Klanten willen uiteindelijk maar een ding: hun spullen op tijd.

lees meer >>

Altijd op tijd met Mercedes-Benz Up

De monteur.

Het systeem grijpt op tijd in, waardoor erger voorkomen wordt.

lees meer >>

Altijd op tijd onderweg.

Altijd op tijd met Mercedes-Benz Up
x

De chauffeur.

Voor een chauffeur zijn er weinig dingen zó vervelend als stilstand. Vanuit hun professionaliteit willen ze namelijk maar één ding en dat is op tijd komen. Op tijd bij de klant. Op tijd op de zaak. Op de vluchtstrook terechtkomen is wel het laatste wat een chauffeur wil. Zeker als daardoor medeweggebruikers de dupe worden en niet op tijd komen. Gelukkig is er nu Mercedes-Benz Uptime, waardoor de kans op stilvallen nihil wordt.

Altijd op tijd bij de klant.

Altijd op tijd met Mercedes-Benz Up
x

De ondernemer.

Ondernemen is risico’s nemen, gefundeerde uitgaven doen en weloverwogen beslissingen nemen. Er zijn echter altijd zaken die je als ondernemer niet in de hand hebt. Bijvoorbeeld het niet op tijd kunnen leveren vanwege files, wegwerkzaamheden of medeweggebruikers. Dat zijn de risico’s van het vak. Het stilvallen van trucks is dat echter niet. Dankzij Mercedes-Benz Uptime kunnen transporteurs nu precies zien wanneer er iets aan een truck moet gebeuren. Hierdoor wordt het risico van uitval nihil is. Goed voor de portemonnee en het imago, aangezien klanten uiteindelijk maar een ding willen: hun spullen op tijd.

Altijd op tijd op de brug.

Altijd op tijd met Mercedes-Benz Up
x

De monteur.

Iedere monteur heeft hetzelfde: een aangeboren voorliefde voor techniek. De liefde voor de precisie, het doordachte en de kleinste details van een motor of voertuig. Iedere monteur zal tevens beamen dat er niets zo pijnlijk is als in de soep gelopen onderdelen of motoren. Dankzij Mercedes-Benz Uptime kunnen dit soort gevolgschades gelukkig veelal voorkomen worden. Het systeem stuurt diagnose informatie door, waardoor er vroegtijdig kan worden ingegrepen. Zo hoeven de monteurs alleen nog maar trucks te repareren in plaats van te reanimeren.

In een korte tijd uitgelegd.

Bekijk de animatie.

Uptime houdt de economie draaiende.

Transport is de motor van de Nederlandse economie. Een motor die bestaat uit talloze componenten. Radertjes die feilloos in elkaar grijpen en Nederland in beweging houden. Een machinerie die nauw luistert. En in een oogwenk kan stilvallen. File. Ergernis nummer 1 voor iedereen die weleens op de weg zit. Afgelopen jaar stonden we in Nederland met zijn allen 61,6 miljoen uur stil. De economische schade bedroeg iets minder dan 500 miljoen euro. Een half miljard. In 4734 van de filegevallen was een vrachtwagen betrokken bij het ontstaan ervan. Als het aan Mercedes-Benz ligt, gaat dit aantal drastisch naar beneden.

Met Mercedes-Benz Uptime zetten wij de eerste stap in het terugbrengen van fileleed, daar hebben we namelijk invloed op. Met Mercedes-Benz Uptime willen we het aantal files waar Mercedes-Benz trucks bij betrokken zijn, terugbrengen naar nul. Nul stilstand, nul ergernis, nul vertraging. Altijd op tijd.

Dit is Mercedes-Benz Uptime.
Als transporteur wilt u maar een ding. Op tijd bij de klant zijn. De klant die zit te wachten op die verse sla, die lading staalplaten of net dat ene pakketje. Waar helemaal niemand op zit te wachten is onderweg stil vallen met je truck. Bij Mercedes-Benz Trucks begrijpen we dat. En daarom hebben we Uptime ontwikkeld. Een systeem dat continu de conditie van onze trucks monitort. Net als in de Formule 1 houdt Uptime een oogje in het zeil. Altijd alert op lage bandenspanning, een dalend oliepeil of een vollopend roetfilter. Dreigende problemen en kans op pech. Door op tijd de nodige informatie vanuit de truck te sturen, helpt Uptime stilstand te voorkomen. Van trucks. Het verkeer. De economie. Mercedes-Benz houdt Nederland in beweging, zodat alles en iedereen op de plaats van bestemming komt. Op tijd. Met Uptime.

Altijd
op tijd
bij de klant!

Altijd op tijd met Uptime.

Vind op tijd uw truckdealer.

Benieuwd wat Mercedes-Benz Uptime voor uw onderneming en uw business kan betekenen? Maak dan een afspraak met een van onze accountmanagers. En als u er op tijd bij bent, blijft u bij de tijd.

Mercedes-Benz Trucks bewijst dat het één het ander niet hoeft uit te sluiten. Het thema RoadEfficiency staat voor een zo efficiënt mogelijke inzet van uw Mercedes-Benz truck. Dus met de ultra lage kilometerkostprijs, de hoge veiligheid en de maximale beschikbaarheid die daarbij hoort. De som der delen? Rendement!

Bekijk ook onze andere sites.

Site by Alsjeblaft!